St.Tropez - Giens 42Nm - Reisverslag uit Giens, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu St.Tropez - Giens 42Nm - Reisverslag uit Giens, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu

St.Tropez - Giens 42Nm

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Jacques

26 September 2011 | Frankrijk, Giens

Vanaf morgen zal het moeilijk zijn om Internet te hebben, daarom profiteer ik ervan om nog een woordje te schrijven.
Om 18h hebben wij de "plages de St.-Tropez" verlaten alsook al onze goede vrienden na een laatste aperitief samen. Nu voelen wij ons wat eenzaam met ons twee in de donker aan het varen.....ja nu begint echt ons grote avontuur. Gelukkig is het prachtig weer en de meteo is voorlopig goed.
Vergeet ons niet te vlug.
Nicole

• 26 September 2011 - 19:10

Michel:

Moi je ne vous oublie pas un instant et sachez que le Routeur de Linkebeek est en veille quoi qu'il arrive
    vous pouvez compter sur nous
    Amitiés
    Michel

• 26 September 2011 - 20:33

Zus:

Nu verlaten jullie je goede vrienden in St. Tropez en lijkt het even eenzaam daar buiten. Niets is minder waar want jullie hele achterban volgt op de voet. Rijkhalzend uitkijkend naar nieuws, erg benieuwd naar waar precies jullie nu weer zijn.
    Een rustige nacht nog, veilige vaart de komende dagen en o-zo-gauw zijn er nieuwe vrienden die dit avontuur met jullie delen !
    Kusje
    Zus

• 30 September 2011 - 09:37

Vul Hier Je Naam In.:

Vul hier je reactie in

Hallo Jack en Nicole, koene Zeevaarders!

"Heureux qui comme Ulysse..."

Wat een voorrecht om alles te kunnen achterlaten voor een boeiend maritiem
    avontuur.
    In gedachten zijn varen we met jullie mee op de Catalina!!
    We zullen met bewondering en ook wat afgunst jullie met spanning verwachte verslagjes lezen.
    Goede vaart!

Diederik & Ann

Jacques

Bienvenue sur le site de Nicole et Jacques, globetrotters fraîchement diplômés qui s'apprêtent à faire la première moitié du GR5 Antwerpen Nice sans aucune préparation: échec garanti! "Let's hope that our best will be good enough." Départ prévu 1er juillet. Nous nous arrèterons lorsque nous en aurons marre! Ceux qui veulent venir marcher qqs. jours avec nous sont toujours les bienvenus. Vous pourrez nous suivre sur ce blog quand nous aurons une connection internet. Bisous à tous, Jacques et Nicole

Actief sinds 25 Juni 2011