Hasselt-Genk 20 km
Door: largo
Blijf op de hoogte en volg Jacques
03 Juli 2011 | België, Westerlo
Een prachtige wandeling langs rustige visvijvers en door verlaten bossen (alhoewel het Zondag is)brengt ons zodanig in vervoering dat we verkeerd de GR 564 nemen en zo meer dan 1 uur mis lopen !
Uiteindelijk komen we na de middag in Bokrijk toe. Het is prachtig zonnig weer en Vincent en Jeanine zijn het domein nog aan het bezoeken.
Ze stellen ons voor om met hen te picknicken en de 7 km die we nog moeten doen naar Genk in te ruilen voor een bezoek aan dit prachtige domein. We gaan daar graag op in en na een reis in het verleden, worden we rond 18.00h afgezet in het NH hotel aan een klein meer in Genk.
Afscheid van onze weldoeners en gezellig diner bij Dante, de beste Italiaan van Genk, besluit deze prachtdag die ten slotte onze 40-jarige huwelijksverjaardag was !
veel dank aan onze fanclub wier reacties steeds zeer plezierig zijn.
03 Juli 2011 - 21:31
Luc B:
toch niet verder op stelten zeker???Nog trager dan te voet . Zoek een formule "feet and wheels", een iedeale combinatie van rust en snelheid, observatie en opschieten, trage en snelle pols.
Onderdertussen is er al drie dagen proviand uit de rugzak:zoveel minder te dragen.Straks draagt de rugzak jullie .
Keep on going , we love it!!!!!!! -
03 Juli 2011 - 21:35
Den Robir:
jakomotto ge moet uwen kamera eens aanpassen: ge ziet eruit als een Dwergsmurf (compressed image, wat een ineengedeukt beeld geeft) -
03 Juli 2011 - 21:43
Luc B:
opvallend dat er elke dag minder wordt afgelegd : zo kunnen de spieren zich aanspannen en de bleynen genezen; maar lees ik niet dat julle worden afgehaald by car om dan zoveel km te winnen?
Ik zou er een race van maken: 50% by feet, 50% by tandem"
Ondertusse "compeed for feet and go on -
04 Juli 2011 - 05:09
Michou:
you have all the time...doe rustig voort, 20 km per dag is al een hele trip! en het weer is prima!
dat idee van bike and foot lijkt zeer verleidelijk...maar wie zorgt voor die bike??
kiss
michou -
04 Juli 2011 - 17:39
Maria:
Splendid!
Van harte proficiat met die verjaardag
die toch al uitgebreid gevierd werd.
Het weer zit ook mee!