St.Dalmas - Auron 18km 700m stijgen - Reisverslag uit Auron, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu St.Dalmas - Auron 18km 700m stijgen - Reisverslag uit Auron, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu

St.Dalmas - Auron 18km 700m stijgen

Door: Jack

Blijf op de hoogte en volg Jacques

11 Augustus 2011 | Frankrijk, Auron

Vandaag verplichte kleinere etappe door overnachtings moeilijkheden verder op de GR5, maar gezien Nicole ons inviteert in een mooi 3 sterren hotel met piscine, hammam, enz. klaagt niemand.
De marmotten hebben plaats gemaakt voor hagedissen en slangen, de cols zijn minder hoog en het is eindelijk warmer.
Stijgen is +\- gelijk aan dalen: in tegenstelling tot fietsen is het dalen te voet enorm belastend voor de knieën en de 4cepsen. Onze GPS registreert enkel de stijging, maar elke dag dalen we minstens evenveel!
We zijn in de Mercantour beland en de dorpen krijgen regelmatig een "déjà vu" gevoel. Maar morgen terug een zware dag naar Peone.
Als ik daar niet te laat toe kom vertel ik jullie "une histoire de culs" keep connected,
JB

• 11 Augustus 2011 - 15:31

Michou:

schatjes, terug in Anvers les bains en dus terug op de website...
    pijnlijke knietjes bij het dalen, daar weet ik alles van...maar no worry, dat geneest weer vanzelf!
    gelukkig is het daar nu beter weer en is het einde al goed in zicht! wij gisteren 50 km gefietst met les amis du zoute, er was veel wind maar geen regen, finale met een pimms op zoutestrand en daarna nog een gezellig diner met de fietsploeg van Eric en els Van Put!
    Druk dus hier, we amuseren ons! bisous
    Michke

• 11 Augustus 2011 - 16:22

Zus:

Ik dacht al, maar 18km-kes. Begint het zo zwaar te zijn?
    En ja, afdalen is in de bergen bijna zwaarder dan stijgen hé !
    De foto's bewijzen dat de bewoonde wereld toch niet zo slecht is, en waarschijnlijk doet het deugd te denken aan propere lakens en een warm badje. We wachten allen met spanning op de connectie van morgen ;-)
    Zoentje

• 11 Augustus 2011 - 16:24

Zus:

Op het begeleidend kaartje staan eindelijk Nice en de Middellandse Zee erop !!!!!!!

• 11 Augustus 2011 - 16:27

Den Robir:

Hela hola lees ik dit goed "gezien Nicole ons inviteert.." Wie zijn dan "ons" ?? Jij en die lelijke geit van gisteren?? In deze kontekst heb ik ook grote reserve bij je beloofde "histoire de culs". Ik kan me hier vanalles morbide en sordide bij voorstellen. Allez Nicole dat jij daar op moet blijven kijken.

• 11 Augustus 2011 - 16:29

Den Robir:

ik denk trouwens dat zijn knietjes meer afzien van wat hij uitspookt met die verdomde geit, dan van het afdalen van bergen. Quelle honte!!

• 11 Augustus 2011 - 17:29

Michou:

liefsten, zijn de quadricepsen nu al gemasseerd, en hoe zit het met die beautykuur voor ons lief Nicolleke? waar blijven de foto's? vive la chaleur!
    hugs and kisses!

• 12 Augustus 2011 - 12:13

Sonja En Jean Claude:

Yesterday's picture : " The beauty at the Lake" zou wel eens Spielberg kunnen inspireren. De weg te voet naar Hollywood is vrij ....

Verslag uit: Frankrijk, Auron

Jacques

Bienvenue sur le site de Nicole et Jacques, globetrotters fraîchement diplômés qui s'apprêtent à faire la première moitié du GR5 Antwerpen Nice sans aucune préparation: échec garanti! "Let's hope that our best will be good enough." Départ prévu 1er juillet. Nous nous arrèterons lorsque nous en aurons marre! Ceux qui veulent venir marcher qqs. jours avec nous sont toujours les bienvenus. Vous pourrez nous suivre sur ce blog quand nous aurons une connection internet. Bisous à tous, Jacques et Nicole

Actief sinds 25 Juni 2011