Westerlo - Scherpenheuvel 20 km
Door: largo
Blijf op de hoogte en volg Jacques
02 Juli 2011 | België, Westerlo
Je pense toujours qu'en vieillisant cela va changer, mais ça ne change pas!
Par le fond du jardin nous nous trouvons immédiatement en foret et cela ne changera plus de la journée. Quelle merveille ce GR 5.
L'abbaye de Averbode, Zichem, le pays de Ernest Claes, nous pensons au "Witte" qui pourrait surgir de derrière un arbre pour crier Vlaanderen de Leeuw!
Scherpenheuvel nous acceuille avec son marché et ses signes religieux omniprésents.
Et là nous avons RV avec Vincent, le cousin de Nicole, qui nous emmène en voiture ( quelle merveilleuse invention!) dans son manoir à Huppaye, un 5 étoiles que je peux vous recommander !
Nous regardons encore la fin du mariage Monégasque et profitons pleinement de l'hospitalité légendaire de Jeanine.
Super journée avec des bobos toujours présents mais supportables.
A demain,
Jacky et Nicole
02 Juli 2011 - 17:08
Den Robir:
Ja wa krijgen we nu: Scherpenheuvel en der kan nog geen piepklein keerseke af veur een goede gezondheid van uw moaten, maar wel klagen over uw bobokes. Dieu punit toute de suite. -
02 Juli 2011 - 17:14
Den Robir:
ja wa krijgen we nu: Scherpenheuvel en der kan nog geen piepklein keerseke af veur de gezondheid van uw moaten, moar wel klagen over uw bobokes: Dieu te punit toute de suite!!!! Allez courage. Ben vanmorgen met DE VESPA naar de bakker geweest, dan met DEN MOTO gaan touren met de maten, en straks met DE AUTO naar een golffeest. Ik snap die mensen nie die alles tevoet willen doen. -
02 Juli 2011 - 17:31
moatje, ge luupt nog altijd naar het OOSTEN, Vallauris ligt in het ZUIDEN!! -
02 Juli 2011 - 18:15
Nicole:
Schapulierkes gekocht in Scherpenheuvel ? Kaarske aangestoken ? Compeed op de blaarkes ? Mobic ingenomen ?
Chapeau déjà trois jours de marche !
Vous avancez !
Doet da goe morgen = 3/7/1971 ! 40 YEARS ! -
02 Juli 2011 - 18:40
Michou:
schatjes, heb vandaag ook 5 uren gestapt, van shop naar shop...en mijn knoken doen nu ook zeer (en mijn portemonnee een beetje)!
princesse nicole , tu avais l'air beaucoup plus amoureuse à Opio après 40 ans de marriage que princesse charlène aujourd'hui...
bisous et courage de votre amie , princesse tamtam! -
02 Juli 2011 - 19:03
Maria:
Super. Were di!
Groeten en verder veel succes -
03 Juli 2011 - 17:14
Den Robir:
hela hola, wat gebeurt er?? Geen nieuws van de Kreupeltocht?? We zijn na amper 3 daagjes toch nie aan het staken, net nu het zo interessant aan het worden is. Mocht God bij de Schepping er ook al de brui aan gegeven hebben, zaten we nu met Vogels, Vissen en Marrokanen. Allez, de schoentjes aan, reuzelvet aan de kietjes smeren, de blik op oneindig et en avant la musique. Je hebt nog maanden de tijd om op je luie krent op de catalina te ZITTEN!!!! -
03 Juli 2011 - 17:17
Den Robir:
oh ja moatje, naar het ZUIDEN luupen!! = waar de zonne staat ten noen. groetjes van den Robir en zijn madam uit Knokke het Strange, waar het ongelooflijk schuun weer is. -
03 Juli 2011 - 18:23
Nicole:
Et alors ... pas de nouvelles... Opgegeven ? 't es nie woar hé, kè gewed veur veel geld of zijde ne keer goe goan eten veur uldere trèwanniversère ?