Thonon/Bains - St. Jean d'Aulps 30 km 750m stijgen - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu Thonon/Bains - St. Jean d'Aulps 30 km 750m stijgen - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jacques - WaarBenJij.nu

Thonon/Bains - St. Jean d'Aulps 30 km 750m stijgen

Door: Jacky

Blijf op de hoogte en volg Jacques

25 Juli 2011 | Frankrijk, Parijs

25 juli: feestdag van Jacky. Met dank aan Martine voor haar virtuële wenskaart en Jan voor de karaktertrekken van de Jacky (cf. Foto)
Bravo aan Diederik en Sonja, onze huisdichters.
Vroeg vertrek om de Alpen te trotseren. Met reeds 3 weken stappen in de benen valt de 1e dag nog mee alhoewel we de GR5 's avonds moeten verlaten om in een Chambres d'Hôtes een onderdak te vinden.
Morgen begint het zware werk, cols van >2.000m; Nikske is wat bang; en de nacht in een refuge de montagne. Hopelijk hebben ze daar internet, anders is het een paar dagen wachten om te weten of we het overleefd hebben!
Het landschap is nu volledig veranderd, boeiend!
Deze avond geen TV meer, gelukkig hebben we de filmkes van Inga van ons feest.
Kussen van de Jacky die zijn feestdag slechts virtueel met jullie viert.

• 25 Juli 2011 - 19:42

Famille HELLAWELL:

Puisse la maxime suivante vous soulager parfois et elle n'est pas de Pierre DAC !

" Tout ce qui monte un jour, doit obligatoirement redescendre "

Que de paysages superbes vous devez avoir vu.
    On est avec vous de tout coeur.

• 25 Juli 2011 - 19:45

Cecile:

citius,altius,fortius
    laat dit uw leuze zijn voor de komende dagen en vergeet niet ..."langs moeilijke wegen bereikt men de sterren !!" (hopelijk zien jullie niet teveel figuurlijke sterrekes onderweg)
    veel geluk!

• 25 Juli 2011 - 21:17

Pitou:

Ce blog est une super-idée. Nous attendons chaque soir avec impatience le rapport de la journée, et Hubert vous suit pas à pas … sur la carte. Notre admiration grandit chaque jour et nous vous souhaitons beaucoup de courage pour les montagnes. Mais ne croyez pas que je me repose sur mes lauriers : si mes journées avec maman ne sont pas aussi fatigantes physiquement, elles sont quand-même épuisantes !
    PS Je profite du blog pour demander aux amis de Jacky et Nicole s’ ils n’ont pas des photos (de bonne résolution) de la promenade et du repas au cap d’Antibes, le 12 juin. Je (la sœur de Jacky) fais un album-souvenir pour Jacky et Nicole et je n’ai pas de photos du 2ième jour de ce week-end mémorable. Vous pouvez me contacter au 09 282 45 21 ou par e-mail hubertenpitou@skynet.be . Merci d’avance.

• 25 Juli 2011 - 21:41

Den Robir:

Ja is het weer zover?? 25 juli den Heiligen Jakkes, 3 augustus Feestdag van de Crumpy Captains, 6 september Medisch Crapuul Day, 8 oktober Rolls Royce Big Sorrow Day.... Een roep voor aandacht en liefde?.

• 25 Juli 2011 - 21:46

Den Robir:

Zou je je niet schamen...Colleke laten lopen, en jij op een knol!! En zet de belachelijke helm af..iedereen had je al herkend. Trouwens wat is die blauwe Mammoet strotum aan Nikske haar arm? Lijkt ook niet echt op een Louis Vitonneke

• 25 Juli 2011 - 22:38

Nicole:

Het rijmen heb ik voorlopig opgegeven
    ik durf er niet meer naar streven
    Nu Diederik ook al in verzen pent
    doe ik mijn hoed af van contentement

Nikske, toujours en short, tu n'as pas froid ? of is 't om de billekes te laten bruinen.

Votre voyage est unique et nous montre à tous qu'avec de l'endurance, beaucoup de courage et de la volonté on parvient à
    faire plein de choses. Surtout nie pleujen

• 26 Juli 2011 - 07:16

Michou:

toujours plus loin et toujours plus haut...volhouden, hé...en nu gaan we een paar dagen ongerust zijn als jullie niets schrijven...aiaiaiai

Verslag uit: Frankrijk, Parijs

Jacques

Bienvenue sur le site de Nicole et Jacques, globetrotters fraîchement diplômés qui s'apprêtent à faire la première moitié du GR5 Antwerpen Nice sans aucune préparation: échec garanti! "Let's hope that our best will be good enough." Départ prévu 1er juillet. Nous nous arrèterons lorsque nous en aurons marre! Ceux qui veulent venir marcher qqs. jours avec nous sont toujours les bienvenus. Vous pourrez nous suivre sur ce blog quand nous aurons une connection internet. Bisous à tous, Jacques et Nicole

Actief sinds 25 Juni 2011