Gerardmer - Ballon d'Alsace - Belfort
Door: largo
Blijf op de hoogte en volg Jacques
23 Juli 2011 | Frankrijk, Belfort
Bezoek van het fort met de leeuw en diner entre amis.
Morgen is het gedaan met lachen, de Tritsen rijden terug naar Antwerpen.
Het is leuk dat Jan en Michou ongerust zijn dat we fysisch teveel aan het doen zijn en ik ben ongerust dat zij te weinig doen !
Maar veel dank voor deze paar dagen vol afwisseling en vriendschap.
23 Juli 2011 - 19:32
Maria:
Die foto aan "Fontaine Nicole " is prachtig.
Precies 30 jaar! Wat inspanning niet vermag! Doe zo verder -
23 Juli 2011 - 20:09
Luc B:
Deze morgen mijn goede vriend Carlo Stevens begraven: nog geen 64 jaar. Veel te vroeg!! Prachtige mis met songs van op hun huwelijk. Alles door Carlo georchestreerd.
Goed opgemerkt van Jack: mijn nicoleken maakt zich ongerust als ik badend in het zweet van de spinning kom om daarna nog in de sauna te kruipen, terwijl ik mij zorgen maak over haar tekort aan beweging. Golf noem ik geen zware inspanning, vergeleken met de kilometers die jullie dagelijks doen.
Nu zie ik op de kaart dat Vesoul rechts blijft liggen: spijtig voor mijn idool.Zing dan maar iets anders: " avec des cathédrales pour uniques montagnes, et de noirs clochers comme mâts de cocagne, ou des diables en pierre décrochent les nuages, avec le fil des jours pour unique voyage, et des chemins de pluie pour unique bonsoir, avec le vent d'ouest écoutez- le vouloir, le plat pays qui est le mien".
En nu " vive le vélo" -
24 Juli 2011 - 20:52
M The F:
Prachtige reis toch! Heb genoten van de diashow. Ze zouden het merk Nike in Zorro moeten veranderen.
Proficiat met de reeds afgelegde weg en courage gewenst ! -
24 Juli 2011 - 21:27
Caroline & Christian:
Wij hebben genoten van jullie reisverslagen. Wij keren terug naar België en wensen jullie nog veel moed toe voor de komende dagen, met een dokter in de buurt kan er geen probleem zijn als jullie in het rood gaan. Wij hopen dat jullie genieten van een goede voet massage en andere is ook aangewezen !.. Bonnes vacances et gros bisous