Burg-Reuland - Obereisenbach. 40 km. 550m stijgen
Door: Jack
Blijf op de hoogte en volg Jacques
10 Juli 2011 | Luxemburg, Obereisenbach
De Oure rivier vormt vandaag onze kronkelende rode draad, heel veel klimmen en dalen want er is geen jaagpad.
Na een lekkere lunch op een terras omgeven door getatoueerde motards, eindigen we de dag in mineur met onze eerste regen.
Een schilderachtig hotelletje biedt ons onderdak.
Goed nieuws: de directeur van de kliniek in Lokeren en zijn echtgenote komen ons hier vanavond oppikken om samen te gaan eten.
Wat mijn kledij aangaat, ja, ik heb slechts 2 polos bij die Ons Nicolleke regelmatig wast samen met mijn onderbroeken! Haha!
À domani
10 Juli 2011 - 18:07
Nicole:
Alle kleinzonen zijn net de deur uit. Ouf
Final touch aan valies. To-morrow "Four seasons" here I come.
T.a.v. Robir : ben maar nen krabber in de golf, only for fun and company.
Bleyntjes : tot 16/7 en dadde nie opgeeft hé!!!!
Bisous -
10 Juli 2011 - 18:54
Luc B:
Blij dat ik de eerste ben om te reageren. Net zoals voor het dagelijks verslag van de rit in de ronde van Frankrijk kijk ik uit naar jullie reportage. Boeiend. Nu jullie zover zijn geloof ik echt dat jullie het zullen halen. Is 40 km niet wat veel ? lijkt wel op een marathon.
Spijtig dat jullie ook geen hond hebben. Een ezel kan ook goed zijn, maar die is er al. Geintje.
Zijn jullie eind volgende week ergens in de buurt van Reims? Kunnen mekaar misschien zien. -
10 Juli 2011 - 19:00
Nicole:
Was niet den eersten !!!!
Valies bijna klaar. -
BALAIS - BISOUS -
10 Juli 2011 - 20:29
Zus:
Hoi lieve vrienden!
Net thuis aangekomen. Wat wat het avontuur spannend (dacht nooit dat het me zou lukken om Jacky en Nicole bij te houden na 8 dagen getraind te zijn in 't stappen) 't viel al bij al nog mee maar ze hebben me écht gespaard want vandaag : 40km. Mèt rugzakken! Krakken zijn het.
In elk geval een aanrader om ook eens mee te lopen want, Robirreke, commentaar geven is goed maar het echte gevoel zal je maar kennen als je meestapt... 't is supercalifragilisticexpialidoceous.
Zo verslavend zelfs dat ik vandaag in Holsbeek bij Leuven nog anderhalf uurke een stukje GR gaan doen ben.
Lieve N en J, nog baaje dankie voor alles. 'k zal met nog meer interesse uitkijken naar elk verslag!!!
Hopelijk stopt de regen.
Eet smakelijk en slaap lekker (met of zonder geel t-shirt) :-)
Kus van Zus -
10 Juli 2011 - 22:32
Nicole:
Votre compte rendu journalier me manquera au Portugal !
Je dois dire franchement qu'une expérience telle que la vôtre donne envie. Hélas ce n'est pas donné à tout le monde, je devrai me contenter d'une promenade au golf.
Saluti